Így kezdtük 2018-at! #2.Rész
Keresd a kihívást, ne azt várd hogy megtaláljon.

2018.01.03. 16:00 Lassan hazaérek a melóból. Út közben sokat gondolkodom a blogról hogy és miként kellene csinálni gondolkodom rajta hogy előző este és ma miket beszélgettünk, téma volt a futás ma is megyünk érdekesség hogy ma vettem egy ásvánvizet. Ez az üzenet fogadott :D 26551777_1653813204677306_1910048400_n.jpg
Ezután már nem volt kérdés hogy ma bizony futni kell ha törik ha szakad.Itt az idő bizony szakad is az eső rendesen de ez minket nem tántoríthat el méginkább felspanol minket hogy csak azért is megmutatjuk.
Persze utána is olvasunk, videót is nézünk de mi "megfelelő ruházat" nélkül vágunk bele mert ugyebár az nincs itthon ugyan már van aki félmeztelenül fut hagyjuk már ezt a megfelelő ruházat rizsát. Jól bemelegítünk beltérben mostmár alaposan minden testrészre odafigyelve 15-20 perc.
Indulhatunk elég izgatottak vagyunk gyors sétával kezdünk majd felvesszünk egy kényelmes tempót, huhh. . . ez kemény lesz gondoljuk futunk aszfalton a sötétben elég gyenge látási viszonyok mellett, vigyázunk nehogy elüssön a hátulról érkező autó nagyon közel megy el mellettünk. .
Földút következik elég kágyús gödrös van pár vizes tócsa amit persze nem tudunk mindig kikerülni szóval átgázolunk rajta ahogy a cipőm beleereszkedik a vízbe és érzem hogy egyre jobban ázik átt és pumpál az adrenalin még gyorsabban kezdek futni alig vesszük észre máris a szakasz végén vagyunk egyre jobb érzés ilyen körülmények közt futni, jobban élvezem mint a sima futást, ehhez képest az aszfaltos rész sokkal nehezebb kevesebb a változatosság ami átlibbent a holtponton.
Újra földút következik jön az adrenalin de már csak vánszorgunk, nem állunk meg lassan az út végéhez érünk mire szembetalálkozunk 2 autóval valamiért ez motiválóan hat és újra fitten száguldunk tovább nem számít az eső mi megyünk tovább a célig. Nincs megállás!

"Keresd az új kihívásokat."

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadnakszulettek.blog.hu/api/trackback/id/tr1713555951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Élj ma, mert ma még van időd.

Friss topikok

süti beállítások módosítása