Nyomd meg jól!
A bünti.

2018.01.08. (Hétfő) Ma már írtam egy bejegyzést eljön az idő Máté ideér időben sőt, jóval hamarabb, ma kiteszünk magunkért tartjuk magunkat a tervhez. Megbeszéljük hogy dobunk a távon 2 kis utcányit ami lényegében egy utca de azt 2x futjuk azaz "8-as alakzatban" amolyan büntető ez, a kihagyott napért.

26753926_1660659543992672_118562054_n.jpg(Tudom, nem egy szép nyolcas alak de na ez van szeresd. :D Ott a megtett út kilóméterben amúgy :D ) 


Újra bemelegítés alaposan kb 20perc. Elindulunk Máté megjegyzi hogy ma különösen hideg van. Pulóverben is érezzük rendesen, de elindulunk lassú kocogásban alig haladunk vagy 100 métert de megállunk, nyugi nem adtuk fel ilyen hamar csak figyelmesek lettünk egy kis parázsra az út szélén, egy szántóföldön volt. Úgy néz ki égettek ott valamit, igaz nem oltjuk el reméljük azért még figyeli aki csinálta. (2019.01.09: nem hallottunk a Hírekben semmilyen tűzesetről szóval csak nem lett belőle baj. :P )

Gyorsan tovább is indulunk, észrevesszük hogy sokkal könnyebb a futás mint eddig, lassacskán hozzászokik a testünk a terheléshez. Próbálom leküzdeni az utat lépésről lépésre minden egyes pillanatot próbálok teljes mértékben megélni tartom a kényelmes tempót, már a végéhez közeledünk Máté agya csak a célon kattog, mikor érünk már be, meg is szólal nyomjuk már nem sok van hátra de én csak haladok tovább a kényelmes tempómban.

Egy hosszú út végén nem előnyös ha hírtelen tempót váltasz, régebben volt már olyan hogy majdnem összeestem e-miatt egy kb 5km.-es úton. Máté meg is érezte ezt a napot eddig 2.7km-t futottunk akkor máté még futni akart, ma megvolt a 4km ez máshogy hatott a szervezetére. :D Elfáradt. levezetésnek 200m séta és egy kis nyújtás ami érezhetően jót tett a tüdőmnek és a szívemnek, kissé helyreállította a dolgokat a motorháztető alatt. :D

"Lehet a nyújtás bénának tűnik, de magadnak teszel jót vele." 

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadnakszulettek.blog.hu/api/trackback/id/tr6813562567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Élj ma, mert ma még van időd.

Friss topikok

süti beállítások módosítása