Így kezdtük 2018-at! #1.Rész
Másnaposság, futás és egy új irány.

sunrise-3053447_1920.jpgSziasztok! Geri vagyok(22). 2018.01.01-ét írunk. Kigondolom a blogot ezt a csodát ahol most jársz üdvözöllek, de nem tudom mit írhatnék, mert még sosem csináltam ilyet.

Egész nap szégyenlem magam a másnaposságom miatt és hogy nem nagyon emlékszem az estére. Ittunk tegnap, igen elég sokat.
Már 18:26-van Máté(21) ír: Na mizu menjünk futni? (Mivel pár napja beszéltük hogy 1.-jén vagy 2.-án futni kellene) Persze jönnek a kifogások másnaposság. . Fekszem.. bla..bla..bla.
Ez annak a jele lehet hogy halogató vagyok ami egy rossz tulajdonságom de gondolom sokatokkal előfordult vagy előfordul akár minden nap hogy van valami amit szeretnétek mégsem tudjátok rávenni magatokat.

De Máté nem hagyta ő fogadalmat tett erre az évre. Bár én nem igazán hiszek az ilyenekben de tény hogy most működött neki rávett a futásra. Innen is üzenem neki, hogy töbször kellene fogadalmat tennie egy évben! :D
Tény hogy nehéz volt elkezdeni a bemelegítésre sem sok időt szántunk de azért megvolt az is. 

Megvan a bemelegítés, Első alkalomra kb. 2.7Km. Jöhet a futás út közben már egész hamar az első kilóméteren nehéz volt futni, régóta nem sportoltunk semmit de megyünk legszívesebben feladnám fáj a lábam is igazi kihívás ez a futás de megcsináltuk. Megvan az év első "edzése" elsején kissé másnaposan de ez mostanra már a múlt, jól érezzük magunkat mert elértük a célt, levezetésként még sétálunk kb 500m-t közben megnézzük a kanálispartot ahol nyújtunk is egyet. Jó a friss levegőn lenni és megmozgatni ellustult izomzatainkat. 

Hazaértünk, megszületik a blog egyik témája írjunk valamit a futásról. Persze ez leginkább az én álmom, ezért rám marad minden munka ezzel kapcsolatban de nem bánom mert tanulhatok belőle. Hasznos lehet annak az életmódnak a megteremtéséhez amit én szeretnék elérni. A téma részben már megvan, a blog létrehozása következik de csak a következő részben: Így kezdtük 2018-at! #2.Rész

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadnakszulettek.blog.hu/api/trackback/id/tr7613547555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Élj ma, mert ma még van időd.

Friss topikok

süti beállítások módosítása